Nets- & Verifone-maksupäätteet

Mandolta parhaat Nets- ja Verifone-maksupäätteet, hinnat ja ehdot!

Maksupäätteet niin lyhytaikaisiin tapahtumiin kuin jatkuviin tarpeisiin.

Nets ja Verifone integroituvat Mandon kassajärjestelmään

Mando on suomalainen kassajärjestelmä, jossa korostuu toimintavarmuus. Kun valitsimme Mando kassaan integroitavat maksupäätekumppanit oli selvää, että niiden tulee yltää vaatimallemme tasolle. Netsin ja Verifonen maksupäätteet ovat laadukkaita ja toimintavarmoja maksupääteratkaisuja.

Mandolta saat Nets- ja Verifone-maksupäätteet parhaimmilla ehdoilla ja hinnoilla.

Maksupäätteen voit myös vuokrata lyhytaikaisiin tarpeisiin, kuten vaikkapa messujen tai viikonlopun myyjäisten ajaksi. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Verifonen maksupäätteet

Verifone Yomani

Yomani vie maksamisen uudelle tasolle. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekevät Yomanista markkinoiden käytetyimmän maksupäätteen. Tukee lähimaksukortteja. Erillinen kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija

Verifone VX680

Vx680 on uuden sukupolven kannettava maksupääte, joka on nopea kumppani kaikkeen kaupankäyntiin. Värillinen kosketusnäyttö, NFC-lukija, akku sekä paljon muita lisäarvo-ominaisuuksia. Vastaanottaa lähimaksukortit.

Verifone V400

V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton pääte on kaupantekijän joustavin kumppani tiskille, pöytiin tai vaikka messuille. Suuri ja kirkas 3,5” Gorilla Glass –teknologialla suojattu kosketusnäyttö.

NETS maksupäätteet

Maksupäätteet

NETS Move

Move3500 tarjoaa nopean toimintonäppäimillä käytettävän valikon, joka on tuttu kenelle tahansa maksupäätettä aiemmin käyttäneelle. Lähimaksulukija on sijoitettu havainnollisesti näytön yläpuolelle.
Laite täyttää viimeisimmät turvallisuusvaatimukset ja säilyy käyttökelpoisena pitkälle tulevaisuuteen.

NETS Desk

Desk3500 sopii kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta. Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla. Tukee turistien suosimia kortteja, kuten Discover, Diners Club, JCB ja UnionPay. Mahdollisuus maksaa eri valuutoissa.

NETS iWL 250

Kannettava iWL250 maksupääte on oivallinen valinta kaikille yrittäjille, joilla on tarve viedä maksupääte asiakkaan luokse tai joiden myynti on liikkuvaa. IWL250 on yksi markkinoiden pienimmistä ja kätevimmistä kannettavista maksupäätteistä varustettuna huippuluokan teknologialla.

Pyydä tarjous maksupäätteestä

Mando Oy:n henkilökunta

Oni Naklert

oni@mando.fi
020 7890 758

Mando Oy:n henkilökunta

Gautam Sarin

gautam@mando.fi
020 7350 673

Mando Oy:n henkilökunta

Mika Meriläinen

mika@mando.fi
020 7350 674

Buukkaa tapaaminen Mandon asiantuntijan kanssa!

Ota yhteyttä!

Kerro tarkemmin millaista maksupääte- tai kassaratkaisua kaipaat, teemme kilpailykykyisen tarjouksen.

Valikko