Mandon referenssit ja tyytyväiset asiakkaat

Aloitimme keväällä 2023 ravintoloitsijoina golfravintolassa ja tarvetta oli usealle eri tyyppiselle kassalle.
Selvittelimme erilaisia kassaratkaisuja, jossa on sekä kiinteitä, että liikkuvia kassapisteitä. Toiveena oli myös tukipalvelu ongelmatilanteissa ja helppokäyttöinen taustaohjelma. Mandosta löysimme ratkaisut meidän tarpeisiimme. Ohjelma on selkeä ja koneet helppokäyttöisiä sekä taustojen muokkaus sujuu vaivattomasti.
Parhaimpana kuitenkin pidämme äärettömän asiakaslähtöistä palvelua, joka on jättänyt tilaa meille tärkeimmälle asialle eli itse liiketoiminnan pyörittämiselle ravintolassamme.

Uniikki Catering

 

Rantajamit

Ensin oli ruutupaperi ja helmitaulu, sitten tuli sähköinen kassakone kunnes tuli Mando, jolloin kaikki raportointi ja taustojen ohjelmointi siirtyi pilveen. Alun jännitys vaihtui isoksi iloksi, kun raportteja sai otettua helposti reaaliajassa ja tapahtuman myynnit saatiin kasaan yhdellä napinpainalluksella muutaman työpäivän vieneen manuaalisen raporttien kirjaamisen sijasta.. Kommunikointi toimittajan kanssa oli sujuvaa ja yhteistyö moitteetonta. Tuli tunne, että tapahtuman onnistuminen on heille yhtä tärkeää kuin meille.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Todella helppo ja nopea käyttää kiireenkin keskellä sekä järjestelmä tarjoaa meille loistavat työkalut myynnin seuraamiseen.

Sirkan Leipomo

BONELESS

chitirlogo

Chitir Chicken

pihamaa-Referenssit

Pihamaa Oy

artebia-Referenssit

Artebia Design

synnerberg-Referenssit

Synnerberg

Uniikki Catering

Dansan Foodcatering – Foodcatering Oy Ddh (Ravintola Peuramaa)

Kaustinen Folk Music Festival

Pro Kaustinen ry.

ylisoutajan jäätelökioski

Ylisoutajan jäätelökioski

siuntionsavustamo-Referenssit

Siuntion Savustamo

SE-ravintolat oy (Ravintola Griini)

Pro Kaustinen ry.

kukkamia-Referenssit

Kukka-Mia

.rsTmb{ visibility: none; }