Mando Mini

Kassaratkaisu simppelimään liiketoimintaan!

Kevyemmät ominaisuudet, täydet tehot

Mando mini on ominaisuuksiltaan ovat Mandoa suppeampia, mutta pyörität sillä siitä huolimatta niin laajaa liiketoimintaa kuin tahdot. Pelkkä kassalaite itsessään ei vielä riitä, vaan tarvitset siihen sisään sinulle toimivan ohjelmiston.

Mini korvaa loistavasti esimerkiksi perinteisen nappikassan. Jos pohdit vaihtoehtoja Mando Minin ja täyden version välillä, ei huolta. Ministä päivitys Mandoon käy helposti. Voit aloittaa pienemmällä investoinnilla ja laajentaa kassaohjelmistonominaisuuksia tarpeen tullen.

Ohjelmisto toimii kaikissa kassalaitteissamme eli saat vapaasti valita itsellesi mieluisimman kassalaitteen. Mando mini sopii hyvin kahviloille, kioskeille, kauneushoitoloille, kausiyrittäjille sekä muille pienyrityksille. Pienen yrityksen helpoin tapa aloittaa myynnit.

Mandon ja Mando Minin ominaisuudet vertailussa

Mini toimii yhtä luotettavasti ja sulavasti kuin täysillä ominaisuuksilla varustettu Mando kassa. Niitä erottaa toiminnallisuuksien ja raportointimahdollisuuksien laajuus. Mandossa ei koskaan tingitä laadusta. Kassajärjestelmän kehityksen kulmakivi on ollut alusta alkaen toimintavarmuus.

Mando ja mando mini ominaisuudet

Pyydä tarjous Mando Mini kassaratkaisusta ja maksupäätteistä!

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
.rsTmb{ visibility: none; }